torsdag 30 augusti 2012

Invigning av Knäck o bräck i Tunhem!

Igår var vi på invigning av Knäck & Bräcks bageri med butik, utanför Falköping. Strålande sol, god buffé och massa närproducerad mat gjorde det hela till en mycket lyckad tillställning. Anna-Lena och Niklas har haft företaget i några år nu och även bakat i sitt nybyggda bageri ett bra tag, men igår var den officiella invigningen, med landsbygdsministern, Eskil Erlandsson och allt!
Anledningen till att jag skriver om det är att vi just fått in de goda skorporna och lite knäckebröd, i butiken. Precis som förra hösten kommer vi även erbjuda dem till kaffet och snart kommer det goda marmelader från Stockuts i Tidaholm också...höstmyset kryper in i Ditt Skafferi!




Är ni nyfikna så föreslår jag att ni tar en tur till vackra Falbygden sista helgen i september då det är Mickelsmäss med skördefest och konstnatt överallt kika HÄR för mer info. Kalasmammorna kommer sitta i Floby på Tea Corner och dekorera cupcakes och prata bakning hela lördagkvällen! Det ska bli jättekul att delta i ett så stort evenemang!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar