onsdag 28 mars 2012

Vår-utflykter och påsk!!

Det är inget överdrivet bloggande här just nu! Fast jag borde, för det finns så mycket kul jag borde visa er!
Men i detta inlägg så blir det mest utflykt-tips. I påsk kommer vi ha öppet 16-19 på skärtorsdagen och 12-17 på långfredagen. Dessa dagar har vi en äggjakt i trädgården, för alla barn.
Vår äggjakt går ut på att räkna små plast-ägg som är gömda. Sen lämnar man in sitt svar och en vinnare dras och meddelas på påskdagen! Som tack för att man deltar får man givetvis ett eget litet ägg med något gott i!
Gör man det här i sin egen trädgård så kan man ju gömma saker i alla ägg. Äggen finns att köpa i 2 storlekar 12 eller 24 st, för 25:-. Finns på webshopen med! Vi har haft flera äggjakter här de senaste veckorna och det är verkligen uppskattat =)



Från oss så är det inte långt till Hjo, där finns det en jättemysig butik jag tror ni gillar. Den har bara öppet ibland och nästa gång är nu till helgen! Mer info hittar nii på Maries fina blogg http://vitaranunkler.blogspot.se
Hon har även en välbesökt loppis i sin trädgård.....
I höstas hade vi loppisar här i ladan, men i nuläget har vi inga planer för det, men man vet ju aldrig! Istället tipsar vi om andra loppisar här omkring. Sista söndagen i månaden är det alltid loppis i Rödån, som ligger några kilometer härifrån, mot Hjo. Den är öppen 12-15 och passar utmärkt att kombinera med ett litet besök här =)

Sen fick jag ett mail om en bagagelucke-loppis på Breviks camping, mellan Hjo och Karlsborg, den 5e maj. Lite långt kan man tycka, men det beror på varifrån man åker =)Ska försöka lägga upp mer info om den här intill! En vårutflykt utmed Vättern är ju alltid fantastisk, och det finns flera bra loppisar i Hjo som har öppet lördagar. Jag har ett gäng som bokat in besök hos mej på eftermiddagen, så jag kommer ha öppet 13-16 denna dag!
Nästa inlägg blir bilder på borgen... Kika föresten in på Kalasmammorna för att se vem som vann i tävlingen vi hade!
Må så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar