torsdag 29 mars 2012

Mer påsk...och lite reklam!

Igår skrev jag ju om äggjakten vi ska ha på skärtorsdagen och långfredagen, men sen glömde jag att berätta att på påskdagen och annandagen har vi öppet 12-17 båda dagarna och har en härlig tipspromenad med finfina priser! Det kommer finnas barnfrågor också och bara det inte är katastrof-väder så blir det en tipsrunda på ca 45 minuter. Härligt efter all påskmat =)
Klings glassbil kom med lite glass o ch härliga kokosbollar i morses och fast det var lite kyligt i vinden så kändes det verkligen som att sommarsäsongen har börjat! (och då är det bara mars..)


Barnen har invigt tält-säsongen i ett underbart gammalt tält vi fått ärva!

Igår hade vi besök av Anna, som är pappersmakerska! Vi får hem ett sött specialgjort presentkort som hon har tillverkat. Kylskåpsmagneter, disktrasor, kort och jättefina skärbrädor med vintage-motiv ingick också i beställningen! Dessutom la hon upp lite fina bilder på sin blogg, kika in HÄR!!

På söndag tjuvstartar vi nog och tar fram kaffebryggaren, för den som vill ta en fika. På hyllorna finns det fina påskerbjudanden och ett o annat påskägg!
Välkomna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar