onsdag 26 oktober 2011

Snart är det dax!

Ojojoj aldrig har det städats så flitigt i garderoberna =)Många har hört av sej och visat uppskattning för vår ide med klädbytardagen, så jag är inte orolig för att det inte ska finnas några kläder att köpa iallafall! Ni som ska sälja: ta med galgar till ytterkläder och klänningar. Märk upp dem om ni vill ha tillbaka dom.

De som sen inte vill ta med kläder hem lämnar dom bara här, så tar vi in dom till SAM-hjälp, som regelbundet åker med kläder och annat till flera olika länder i öst. Det känns fantastiskt att bryta konsumtionsmönstret lite och i slutändan även ge till de som lever under riktigt svåra förhållanden! Vi hoppas att de får med sej en summa pengar också. Eftersom avgiften för försäljningen går till dom.

Min syster Lotta, som är hudterapeut och massör, kommer att ha ett massage drop-in inne i vårt hus. En del av hennes intäkter kommer att gå till SAM-hjälp den här dagen!

I butiken är det välfyllt och har vi tur kommer det en spännande leverans imorgon eller fredag... Vi har öppet som vanligt mellan 12-17. Sista söndagen med glass och vill man inte ha det till kaffet så finns det knäckebröd med smör o ost eller äpplekaka med vaniljsås!

Nu behöver du bara komma ihåg 2 saker: vi tar inte kort och ställ om klockan till vintertid innan du kommer hit på söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar