söndag 23 oktober 2011

Gott om plats!

Misstänker att det blir gott om plats i butiken idag, så kom hit alla som inte vill trängas =)
Vi håller som bäst på att förbereda inför nästa helg och den stora klädbytardagen! Vi hoppas på många besökare och säljare! Det kommer finnas allt från mammakläder till skor o väskor.
Igår var vi på trevlig invigning utav min vän Jenny´s butik "Hem till mig". En fantastisk inrednings butik i 3 plan i ett gammalt magasin. Väl värt ett besök kika in på www.hemtillmig.se

Härliga familjen Bergstrand!

Första helgen i november börjar julen i Skafferiet, vi har redan börjat förbereda och testa lite....


Det stora "kakhuset" kommer att kunna beställas dekorerat eller odekorerat och i olika smak. De små kommer nog inte riktigt se ut såhär, men det kommer att finnas färdiga små söta hus att köpa! Vill man göra sitt eget finns det gott om dekorationsmaterial i butiken. Sofia, som har gjort dessa, doppade taken i oblatströsslet! Jättesött tyckte vi! Oblatströsslet är dessutom rätt så billigt...
Känns som det blir den sista trädgårdsfikan idag. Glöm inte att glassboxen ska tömmas!
Välkomna!

2 kommentarer:

  1. Så roligt att titta in i din mysiga butik i söndags. Chokladen ska förvaras till årets glögg (med kaffesmak),mumsigt.
    På återseende,Birgitta

    SvaraRadera
  2. Var och köpte bland annat erat strössel oblat för ett tag sen som jag tänkte använda på mitt pepparkakshus. Frågan är bara hur man använder det? haha några tips? :)

    SvaraRadera