söndag 16 oktober 2011

Klädbytardag för vuxna 30 oktober!

Äntligen :
Klädbytardag för vuxna!
För alla kläder du växt ur eller ifrån, de bortglömda eller de som aldrig kom längre än till galgen….
30 oktober slår vi upp portarna på ladan igen. Mellan 12 – 15 är du välkommen att fynda en ny garderob, käna lite pengar eller helt enkelt hjälpa människor som inte har det lika bra som vi!

Så här funkar det att lämna in kläder:
Mellan kl 15-16 på lördagen, samt kl 10-11 på söndagen på är vem som helst välkommen med sina rena och hela kläder som de inte vill ha mera (ytterkläder, skor och väskor också)
Innan du kommer ska kläderna vara uppmärkta med
KOD ( som du själv hittar på t ex svti 09 om du heter Tina Svensson)
STORLEK (inringad)
PRIS (märkt med :- efter)
Frystejp funkar bra att märka upp med!
När du lämnar registrerar vi dej med din kod och du får själv placera ut kläderna vid angivna storleks-platser.
Mellan 16-17.30 på söndagen kan man sedan hämta ut pengarna för det som blivit sålt, har man inte tid då så går det bra att komma när butiken har öppet och hämta. Pengarna ligger kvar året ut. Vill man ha sina kläder som inte blivit sålda, hämtar man dessa mellan 16-17.30. Annars lämnar man kvar dem och så skickar vi dem med hjälpsändning till bättre behövande. (exakt var är inte klart ännu men de hamnar inte till försäljning någon annanstans)
Ingen föranmälan är nödvändig, men vi tar ut en avgift på 40:- /person som lämnar in kläder, förutsatt att man sålt kläder för minst 40:-. Avgiften går till annonsering och omkostnader. Överskottet kommer att skänkas till hjälporganisationen som tar med kläderna.
Passa på att få ut lite pengar ur garderoben innan jul – och gör samtidigt en god gärning!
För frågor – ring Annett 0731 574055 eller maila.

3 kommentarer:

  1. ¨Åh vilken bra idé! Ordnar själv bytardagar med barngrejer i Bankeryd! Tyvärr kan jag inte delta i helgen men hoppas det blir en tradition!
    MVH/ Lotta

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag undrar om det finns tillgång till galgar och klädstänger?
    Med vänlig hälsning

    Petra

    SvaraRadera
  3. Ja, vi ska försöka några gånger iaf! Hoppas på en succé =) Det kommer finnas möjlighet att hänga ytterkläder och klänningar/skjortor, men galgar får man ta med själv. Märk gärna upp dom så dom kommer hem igen!
    /Annett

    SvaraRadera