söndag 21 oktober 2012

Vinnarna, ny tävling och Allhelgona-marknad!

Vi har ju haft en liten gilla/dela- tävling på facebook, som alla andra =) Vinnarna blev Anette Nordin och Camilla Bergström, grattis till er! Efterfrågade lite önskemål på vad ni ville se mer av i butik och på bloggen, fick en del fina tips =)

De senaste dagarna har jag röjt, sopat och tillslut, ikväll, dammsugit det gamla stallet i ladugården här på gården. Nu ska det bli riktigt mysigt därinne för på söndagen i allhelgonahelgen har vi bjudit in utställare till en liten marknad! Vi startar upp julen i butiken redan kvällen innan. Lördag mellan 16-21 har både vi och Kivarps gårdsmejeri värmt på glöggen och tänt alla ljus för alla som vill ta en kvällstur på landet. Ta en sväng förbi kyrkogården, titta på alla ljusen och  kom in och värm er hos oss!
Kivarp firar 1-årsjubileum och har fina erbjudanden och smakproving av ostar hela helgen. På söndagen när vi har marknad så finns det fina kransar och arrangemang att köpa hos dom. Man kan  givetvis klappa getterna och mellan 11-14 är det ponnyridning också!

Bland utställarna i stallet hittar ni Söderlinds ekologiska grönsaker, en hel del ätbara konst och bakverkverk, icke ätbara konstverk och bakverk, smycken, 50-talskläder och kanske lite mer!
Öppettider för söndagens marknad är 11-16, men butiken kommer ha öppet till 17, som vanligt ifall nån ramlar in lite sent. Skulle tro att det blir mer info om allt detta innan det är dax! Nu är det snart sängen för mej!
Godnatt gott folk =)

Ps, tråkigt med blogginlägg utan bild! Dansk upplaga av Cupcake Heaven i butiken och webshopen...massa kul cupcake ideer och recept...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar