onsdag 10 oktober 2012

Härliga höst!

Även om många fick skrapa rutorna i morse, och det känns ju alltid lite små-ruggigt, så är det en underbar höstdag ute! Man får passa på att njuta av alla färger och den klara friska luften sålänge det är såhär vackert.

För ett tag sen hade jag en kund som gör något riktigt häftigt. Natalie i Bakeryd bakar på beställning för att samla in pengar till ett barnhem i Tanzania! Nästa fika-beställning gör ni här!!!  Gå in på hennes jättefina blogg och läs mer http://cakeofcare.se/
Ditt Skafferi kommer givetvis supporta henne med muffinsformar och lite annat framöver....

Butiken svämmar över av nyheter....har ni inte tittat förbi redan så är det dax att ni tar er en tur och spanar in lite julklappstips om inte annat!
Vi börjar vår jul-butik i allhelgonahelgen och då blir det lite extra runt om det.....men inget är riktigt klart än så mer info kommer!

Vi har fått in de efterlängtade skålarna från Ib Laursen i blått. Vita är påväg, får dom ev innan helgen, rosa dröjer ett tag till, tyvärr.

Startade precis en dela/gilla tävling på facebook, delta gärna i den! Vet att det är flera som följer bloggen och inte har facebook, ni ska inte gå lottlösa! Det kommer en tävling för er också, under hösten!

Nu ska jag o Ville ut och plocka upp 2 stora lådor med nyheter från Falby! Hoppas ni kommer gilla det, lite kanske jag gömmer nån vecka eller så...till jul =)
Välkomna imorgon, glöm inte att både Kivarps gårdsmejeri och Söderlinds ekologiska grönsaker fortfarande har öppet torsdagar också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar