tisdag 12 juni 2012

Nytt från Rice igen!


Fick visst inte med några bilden på burkarna i förra inlägget... Här kommer var dom iaf! Ska se om jag hittar klämmor till burkarna i stan i em.

Vi kom hem från en liten västkust-tripp igår (hav+barndomsvän+familj=ny energi)Möttes av 2 lådor från Rice! Så det blev några timmar i butiken direkt =) Hann bara ta lite foton innan ljuset försvann och idag hade jag tänkt ta lite kort ute, men vädret är inte så inbjudande för att duka upp en picknick...

Det är en underbar kylbag! Med rem och handtag både på sidorna och uppe på locket. Dessutom finns det hjul så man kan dra den!
För ett tag sen hade vi de fyrkantiga brödkorgarna, nu kom det hem fina runda, i raffia. Fyll med härliga baguetter....endast 49:- st!!

Sen kom det en rejäl påfyllning av alla melaminmuggarna + 3 nya mönster med de populära hönorna =)
Melaminskålarna med lock har vi väntat länge på, men nu är dom här, lagom till husvagn/båt/utflyktstider.
Jättesöta fjärilsformar i silicon till den som vill göra små söta bakverk! En ligger redan i mitt kök...(resultat kommer i veckan på Kalasmammorna )
De som redan gillar slickepottarna från Rice kan utöka samlingen med den lilla trion spatel, slev o pensel! Jättebra till det sista i syltburken, liten sats frosting eller när man smält choklad.

Ska sätta mej i kväll och lägga in i webshop till alla shoppingsugna som inte kan komma hit på torsdag eller söndag!
Ha en skön dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar