måndag 24 september 2012

Kitchen craft och Mekelsmäss 29/9

En vecka går fort! Förstår inte alla som hinner uppdatera sina bloggar var o varannan dag! Men det här är ju mer en hemsidan än en blogg...försvarar jag mej med =) Tänkte bara visa lite mer av det vi fått hem från Kitchen Craft. Kitchen Craft är ett 150 år gammalt brittiskt företag med över 3000 artiklar i sitt sortiment.... vi har inte så många.... Har försökt att plocka hem godbitar, det lite speciella med bra kvalitet. Hoppas det blir några favoriter! Två favoriter som fick flytta in hos mej direkt var de här silicon spatlarna. Den lilla till att bre på fyllningar, frostings och blanda röror. Den stora till att skrapa ur, spackla och tom till stekpannan! Den stora tål 260 grader, kan diskas i maskin och har en gaanti på 5 år (!) Den lilla finns i tre pastellfärger och hör till "Sweetly does it"-sortimentet. Den ska helst handdiskas.
Ska ge den ett stort test på lördag 29/9 då jag tar med den till Floby, Tea corner och Konstnatten, där Kalasmammorna ska stå och göra cupcakes hela natten (16-01). Hoppas att många vill komma och äta eller ta med sej våra cupcakes, har bakat upp typ 500 st... Det kommer bli tårt och pralin-tillverkning och försäljning samt några konstutställare. Det kommer även att finnas lite Ditt Skafferi saker att kika på!

Vill man handla saker från oss får man däremot åka till Knäck o Bräck den här kvällen. Jonas kommer ta med sej massa skoj från butiken och stå där 16-01. Klicka på länken för vägbeskrivning och gps koordinater dit! Går ni in på Mat o Kultur för att ladda ner en app som tar dej runt hela Falbygden denna kväll, det finns mycket att titta på.
Nu får jag sätta lite fart, det är mycket som ska fixas innan lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar