fredag 2 september 2011

Inspirerad och taggad!

Åh vad mycket roliga saker vi tittade på i Stockholm i tordags! Det kommer att ramla in massa kul under hösten....dags att börja skriva önskelistan.
Men först måste jag ju berätta att vi kommer att finnas med på två evenemang under september. Redan nästa helg står vi på Spinnet i Habo (lördagen) med ett bord fullt av saker till bakning och dekorationer. Bl a har vi med oss massa roligt nytt strössel, oblatströssel i olika färger och smak. Kommer hem i början på veckan så jag har inte hunnit testa det än! På söndagen har vi öppet här som vanligt så då får man ta en sväng in när man är påväg till Nystedts husky eller Carléns fisk!

Den 24e september är det dax igen! Då tar vi tårtor, cupcakes och tillbehör med oss till Hotel Mullsjö på deras skördefest! Mer info kommer! Dagen efter har vi Loppis på logen här i Källebäcken. Utförlig information om den och hur man bokar bord kommer i nästa inlägg.

Jag har inga bilder på det nyinkomna från Rice, men det finns nu rosa ugnsformar i mellanstorlek och de små jadegröna! Sen har det kommit en jättefin kanna i melamin som passar muggarna och en vispskål! Nya slickepottar i alla färger och lite annat...

Till sist några bilder från vad som kommer snart.... Roliga muffinsformar och bakformar i papper från Vestli House!


Glöm inte att skriva upp er på utlottningen av en kanna, som vi startade förra veckan. Förra veckan bjöd vi på äpplepaj i butiken, det blir en repris på det imorgon!

Välkomna!

1 kommentar:

  1. Kommer lätt åka till Spinnet på lördag då!

    Mycket spännande nyheter ni verkar ha på g, kul!

    SvaraRadera