lördag 19 december 2015

Slutrea och välkommen 2016!

Under 2015 gav vi butiken en ny inriktning. Baksaker byttes ut mot kalkfärg. En del kunder har saknat det gamla utbudet och många nya har hittat till oss istället!

När man driver en liten "hobbyverksamhet" som vi gör så lägger man mycket familjetid åtsidan. Vi har under det senaste året testat lite olika öppettider och inte haft någon webshop. Det handlar dels om att hitta rätt tid för våra kunder att komma hit (även om man nästan alltid är välkommen om man hör av sej...) och att hitta ett sätt att driva butik så att alla i familjen tycker att det är roligt!

För att summera det hela så:
Gillar vi när vi har loppis-dagar, marknader eller konstutställningar. Det kommer mycket folk som är glada och umgås i trädgård och butik och det gillar vi!
Vi gillar även när kunder hittar något de letat efter. Många som testar kalkfärgen har gillat det så mycket att de fortsätter att måla nya projekt. Vi gillar också att prata om projekten....gamla möbler som får nytt liv och fynd som blir fina nya möbler som passar in!
Vi gillar att finnas till hands och ha bra service.

Under 2016 ska vi försöka få ihop det här till något nytt och bra för alla.
Vi kommer inte att ha några fasta öppettider- det stjäl tyvärr för mycket tid från familjen. Istället bygger vi en liten webshop, med färg, tillbehör och utvalda saker vi inte kan motstå! Vill man beställa mot avhämtning löser vi det, annars skickar vi eller så är man hjärtligt välkommen in på en pratstund för att känna och klämma eller jämföra nån nyans!

Vi har i sikte några dagar då vi satsar lite extra! Det blir samarbete med andra företag och kreatörer....och hoppas att så många som möjligt hittar hit!

Sedan hoppas jag att tiden och intresse finns till några workshops! Mer info om detta kommer när det snurrat färdigt i mitt huvud....men tanken är att man kan komma ett gäng, göra en kreativ aktivitet (måla kalkfärg, gjuta betong..tex) fika lite gott och få tid tillsammans. Hör gärna av er om ni har intresse för detta så börjar jag kika på vad som är möjligt!

Att uppdatera hemsidan har ju inte varit min grej direkt så jag testar ett nytt sätt snart....mailutskick! Är ni intresserade av det så släng iväg ett mail till dittskafferi@gmail.com
Facebook och instagram kommer ramla på som vanligt, misstänker att det blir en hel del måleriprojekt framöver =)

Nu börjar vi rea ut det vi inte ska ha i sortimentet längre! 50% på allt utom, färg, linoljesåpa, schabloner och hinkar. Detta kör vi 10% rea på fram till jul!
Hoppas vi ses! 2016 kommer bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar