söndag 17 mars 2013

En händelserik vår!

Det är mycket roligt inbokat i vår! Nu tänkte jag att det är dax att dela med mej av alla inbokade saker. Sen har vi givetvis öppet varje söndag, som vanligt. Idag smyger vi igång med lite påsk i butiken....

24 mars
Nästa söndag dukar vi upp med påsktips i butiken och äggjakt i trädgården för alla barn! Inne i vår del av huset visar Maria senaste kollektionen från danska barnklädesmärket Pomp de lux. Det finns möjlighet att prova och handla. Du kan betala med kort eller på faktura och kläderna skickas sen hem till dej.

Påsk 
Inte riktigt spikat om vi ska ha extra öppet i påsk än, nån mer tid kommer säkert!
Givetvis är det öppet på Påskdagen 12-17 (söndag)

Under hela påsken har vi påskbutik i Tunhem, på Knäck o bräcks knäckebrödsbageri. Det är konstrunda på Falbygden och många mysiga ställen öppna, rekomenderas!
Vi tar med oss godbitar från butiken och gästar övervåningen på Knäck o bräck. Där finns även en fotoutställning med Niclas Fällström. Se deras hemsida för öppettider.

21 april
Är datumet då vi har strålande sol i Källbäcken!! I Fagerhus anordnas stor loppis, bord finns att boka om ni vill sälja. Vi passar på att ha marknad ute i trädgården, därför hoppas vi på fint väder... Utställare är välkomna som har ett litet företag, hemförsäljning eller tillverkar något.
Utställaravgift 50:-
Inne i huset finns möjlighet att  se klädkollektioner från Me & I och House of lola. Beställ och få kläderna skickade hem till dej!
Ute trädgården hittar du luffarslöjd, väskor, hemsytt, Kalasbox, virkat o stickat, lite hudvård tror jag och en del annat.... Det är långt till dess så det tillkommer säkert flera!

4 maj
Drar vi till Göteborgs vintagemässa, i sällskap med Stella´s Place! Ska bli jätteskoj, gillar ni nostalgi och vintage rekomenderar vi ett besök dit. Vi drar givetvis med oss massa Tala-köksgrejer och lite annat vi tycker passar in! Gå in och kika på Göteborgs vintagemässa på facebook för info om de andra utställarna. Plats Allégården, Haga. Entré 40:- kl 11-16

Ett inlägg med rekord i länkar tror jag =) Varmt välkomna på det som ni tycker verkar skoj! Jag kommer givetvis att skriva mer om de olika tillfällena när det närmar sej...
Ha en skön söndag och välkomna hit!!

3 kommentarer:

  1. Åh vad mycket roligt ni har på gång!! Måste komma och kika in er butik någon gång, bor utanför Falköping så det är ju inte så långt att åka ändå.

    SvaraRadera
  2. Välkommen hit! Det tar ca 45 min från Falköping, så det är inte långt =) Gör en utflykt !

    SvaraRadera
  3. Så mycket roligt du har framför dig!
    Ha en fin helg!
    Kram Anna

    SvaraRadera