tisdag 20 oktober 2015

Allhelgonahelgen 2015!



Jag tror det är fjärde året vi firar Allhelgona lite extra i butiken! Tredje året tillsammans med Kivarps gårdsmejeri i alla fall! Vi tycker det är en så mysig och avslappnad helg, med tid för eftertanke och familj och vänner (förhoppningsvis).

Det är också ett bra tillfälle att starta upp julen i butiken. En del tycker det är tidigt, men jag tycker det är dags, eftersom mörkret börjar komma!

Tidigare år har vi haft marknad i stallet. Välbesökt och jättemysigt. I år kände vi att vi ville testa något nytt! Under både lördag kvällen och söndagen träffar ni två lokala konstnärer i stallet.
Fia Strid - som målar under namnet Fiart - gör fantastiskt stämingsfulla målningar som vi gillade direkt.

Hon tar sällskap av Lena Bratt - Fotokonst . Vi förundras av hennes förmåga att komma nära och fånga våra vackra vilda svenska djur! Gå in på hennes sida om ni är nyfikna, för jag fick inte in någon bild här!

Givetvis vill vi även aktivera våra besökare - så på lördagkvällen finns en liten runda i mörkret med Reflexbingo! Ta gärna med en ficklampa till det, finns några att låna! Fina priser utlovas!

Under söndagen blir det massa skoj för våra små gäster. I brygghuset håller Alice i en teckningstävling med temat Höst och det finns en Kottjakt i trädgården, där det gäller att räkna gömda kottar! Alla får godis men det finns en vinstchans också! Från trädgården finns en ponnyridning också.
Gott fika till alla finns hos Kivarp, men vid fint väder kan det finnas något enklare tilltugg hos oss med!

Vår populära pepparkaksdeg kommer finnas att köpa hem. Mer smakprov på nyheret i butiken kommer på Facebook och instagram i dagarna! Hjälp oss gärna sprida evenemanget till flera...
Hinner ni hit innan dess är det bra rea på många saker just nu!
Välkomna!