torsdag 14 maj 2015

Ditt skafferi: Nya tider!

Ditt skafferi: Nya tider!: Allt för länge  sedan som vanligt....det är bara så att jag är dålig på att blogga! Så mycket roligare att vara i trädgården eller måla möb...

Nya tider!

Allt för länge  sedan som vanligt....det är bara så att jag är dålig på att blogga!
Så mycket roligare att vara i trädgården eller måla möbler istället =)
Kul att så många hittat till oss trots snålare öppettider och fina dagar!
Nu till helgen är det KristiHimmelsfärd så på torsdag öppnar vi 12-19 och söndag extraöppet 10-16, hjärtligt välkomna då!
Från och med 6-7 juni utökar vi öppettiderna, då blir det torsdagar och söndagar som vanligt igen, iaf i juni och juli!
I år finns det Sia-glass i frysen! Lite längre fram sätter vi på kaffebryggaren till den som vill ha en kopp, men annars finns det bra fika-alternativ i närheten. Både Lustfyllt och Kivarp har tex öppet denna helgen!

Annars handlar det ju mycket om de härliga möbelfärgerna i butiken nu... To do fleur, som jag skrivit om innan, samt härliga Painting the past, som är en holländsk kritfärg (finns en svenk sida också). Den finns både som matt och i eggshell som ger en liten glansigare yta. Lite finns på lager, men mer ska hem och jag beställer hem det ni vill ha! Det finns så mycket fina nyanser att välja bland....kika på deras sida eller kom in för att se på de handmålade färgkartorna. Färgen finns även som emulsion för väggmålning. Till vägg finns även Rustic@, som är en betongliknande färg i 5 olika nyanser, med marmorpulver i. Jättesnyggt om man vill måla upp en vägg....

Jag målar mycket möbler med färgen och det finns många exempel att titta på. En del möbler är även till salu, håller på att skapa mer plats för detta ute i ladugården. Tanken är att jag även ska kunna ta emot grupper som vill komma och måla och umgås lite tillsammans med kreativa inslag! Hör av er om det låter kul!




















Bild från senaste Lantliv....




Ett litet tåg med förvaringskorgar från Rice! Husvagnar =)



Det finns både halvpall och helpall att köpa till last-pallsprojekten i sommar! Här har jag gjort dom till odlingshyllor, perfekt till balkong eller altan....eller om man vill få bort salladen från mördarsniglarna! 150kr st, färdigmålade.

Välkomna att höra av er om ni vill titta hit på andra tider än öppettiderna!