torsdag 1 maj 2014

Extra öppet och några vinnare!


Påskhelgen är fantastiskt rolig att ha öppet på! Glada barn i äggjakten och glada, oftast långlediga, vuxna 😊
Vinnarna i äggjakten blev Tyra, Tove, Hampuz, Emil och en namnlös, alla får ett vinnar-sms och kan hämta ut valfri glass i sommar!
Påtal om det så hämtade jag lite glass i Taberg igår. Mormor Magdas Mintdröm, vanilj, kakdeg och choklad med kolasås finns nu på portionsbägare. Dessutom fick jag med några Glada Gubbar och vanilj på 500ml!
De goda drickorna från La Mortaucienne finns i alla smaker, nu även kylda eftersom vi klämt in en kyl i butiken :)

Om ca 3 veckor kommer det även finnas strutar och pinnar i frysen. I år har vi valt skånska Engelholms glass! Svensk gräddglass med lite nya roliga smaker.  

Vi hade 20% på allt porslin från Ib Laursen i påsk, det fortsätter över vår och sommar! Tanken är att få plats med annat i höst, så passa på att köpa fint porslin till extra bra pris!
Till sist måste vi avsluta med några kul nyheter från Rice! Vispskålar i melamin, med mått inuti. Nya mönster på muggar, som små handmålade poslinskoppar! Så sommarstuge-söta... Små söta silikon-lock. Man lägger bara dom bara på och trycker till, så skyddar dom marmeladen eller håller flugor borta, kaffet varm lite längre...
Sen är det svårt att låta bli den nya enfärgade melaminserien. Nu finns det den större tallriken hemma också, 39kr. De söta kopparna till passar nog perfekt till båt eller husvagn! 29kr/ st för övriga delar!
Välkomna 11-16 idag, imorgon och alla söndagar!