fredag 29 mars 2013

Mitt sällskap för dagen!

Välkomna till Knäck o bräck!













Mitt sällskap för dagen!

Välkomna till Knäck o bräck!













Härliga påsk!

Som många redan sett på facebook så står vi på Konstrundan i Falköping hela helgen. Vi har stationerat oss med massa trevliga människor på Knäck o Bräck i Östra Tunhem. En jättefin fotoutställning av Niklas Fällström, roliga väskor och Cath Kidstone produkter från nystartade Bulldog, illustrationer från Brage illustration och såklart Knäck o Bräcks egen underbara butik finns på plats! I huset intill är det också konstutställning!
Jag ska försöka hinna med ett bild-inlägg under dagen, från mobilen, det funkade inte så bra igårkväll...


Idag startar vi en tävling ihop med den finfina bloggen Loova! Klicka er in där och få både bak och mat inspiration till påskhelgen =)
Nu måste jag packa bilen full med mer varor! ...vet att jag ska dra en vinnare i dela-tävlingen på facebook också....men nu har jag riktigt bråttom, så det får bli en senare fråga!

På söndag står Jonas i butiken för er som vill ta en utflykt till Källebäcken, kl 12-17.
Hoppas vi ses nånstans!

/Annett

söndag 17 mars 2013

En händelserik vår!

Det är mycket roligt inbokat i vår! Nu tänkte jag att det är dax att dela med mej av alla inbokade saker. Sen har vi givetvis öppet varje söndag, som vanligt. Idag smyger vi igång med lite påsk i butiken....

24 mars
Nästa söndag dukar vi upp med påsktips i butiken och äggjakt i trädgården för alla barn! Inne i vår del av huset visar Maria senaste kollektionen från danska barnklädesmärket Pomp de lux. Det finns möjlighet att prova och handla. Du kan betala med kort eller på faktura och kläderna skickas sen hem till dej.

Påsk 
Inte riktigt spikat om vi ska ha extra öppet i påsk än, nån mer tid kommer säkert!
Givetvis är det öppet på Påskdagen 12-17 (söndag)

Under hela påsken har vi påskbutik i Tunhem, på Knäck o bräcks knäckebrödsbageri. Det är konstrunda på Falbygden och många mysiga ställen öppna, rekomenderas!
Vi tar med oss godbitar från butiken och gästar övervåningen på Knäck o bräck. Där finns även en fotoutställning med Niclas Fällström. Se deras hemsida för öppettider.

21 april
Är datumet då vi har strålande sol i Källbäcken!! I Fagerhus anordnas stor loppis, bord finns att boka om ni vill sälja. Vi passar på att ha marknad ute i trädgården, därför hoppas vi på fint väder... Utställare är välkomna som har ett litet företag, hemförsäljning eller tillverkar något.
Utställaravgift 50:-
Inne i huset finns möjlighet att  se klädkollektioner från Me & I och House of lola. Beställ och få kläderna skickade hem till dej!
Ute trädgården hittar du luffarslöjd, väskor, hemsytt, Kalasbox, virkat o stickat, lite hudvård tror jag och en del annat.... Det är långt till dess så det tillkommer säkert flera!

4 maj
Drar vi till Göteborgs vintagemässa, i sällskap med Stella´s Place! Ska bli jätteskoj, gillar ni nostalgi och vintage rekomenderar vi ett besök dit. Vi drar givetvis med oss massa Tala-köksgrejer och lite annat vi tycker passar in! Gå in och kika på Göteborgs vintagemässa på facebook för info om de andra utställarna. Plats Allégården, Haga. Entré 40:- kl 11-16

Ett inlägg med rekord i länkar tror jag =) Varmt välkomna på det som ni tycker verkar skoj! Jag kommer givetvis att skriva mer om de olika tillfällena när det närmar sej...
Ha en skön söndag och välkomna hit!!

fredag 1 mars 2013

Vinterdvalan är snart slut!

Känns verkligen som att jag gått in i en vintedvala efter jul! Inget inlägg på 1 månad i bloggen! Ni som har gillat Ditt Skafferi på facebook kanske har fått några livstecken iaf! Nyheterna har ramlat in, ganska mycket har kommit ända till webshopen, men tiden och lusten att blogga har inte riktigt infunnit sej. Skyller på mörkret och att det tagit på krafterna att komma in i jobbet igen efter föräldraledigheten...

Men nu har jag massa roliga saker inbokade inför våren, så nu gäller det att många får veta det :)

Nu till nästa event i butiken! Vi firar in påsken redan 24 mars! Alla barn bjuds på äggjakt ute i trädgården, tips på påskbakning i butiken och lite annat gott! Inne i vår hall i andra ändan av huset, har vi "öppet hus" mellan 12-15. Maria Nord visar senaste kollektionen med fantastiska barnkläder från Pomp de Lux! Möjlighet att prova, rådfråga om storlekar osv.... Känner ni inte till märket sen tidigare så ta en titt på www.pompdelux.com

Bild från Pomp de lux hemsida....

För att samla lite kraft inför sommar-säsongen, så stänger jag torsdagar ett tag framöver. Återkommer när kvällarna blir ljusare och varmare. Troligtvis blir det from 9 maj!
Men givetvis går det bra att skicka ett meddelande eller ringa, så öppnar jag när det passar! Torsdagar är även en bra dag om man vill komma med sitt arbetslag eller några vänner och ha butiken för sej själva en stund. Dekorera lite cupcakes, modellera i sockerpasta eller spritsa dekor på kakor är förslag på aktiviteter ni kan få prova på . (även skoj som födelsedagsöverraskning eller möhippa!)
Hör av er så fixar vi ihop något bra!

Välkomna på söndagarna framöver, butiken är välfylld för alla bakglada!!
/Annett