söndag 29 juli 2012

Loppis igen!

Nu har vi äntligen bestämt datum!
Det blir trädgårdsloppis här söndagen 26e augusti! Mot en liten kostnad på 20:-/ familj får man ställa upp sina saker i trädgården och sälja så länge man vill mellan 12-17. Det kommer finnas möjlighet att hyra ett bord för 30:-, om man inte kan ta med sej själv, eller bara vill ha en filt! Vi har stor trädgård, så det finns inget max-antal, men vi uppskattar en anmälan, så vi ser att det blir några säljare! Maila, kommentera inlägget eller ring! Mer info kommer, men sprid gärna datumet sålänge.
Passa på nu o rensa ur förråden innan semestern är slut!

fredag 27 juli 2012

Snart söndag igen!


I torsdags tog jag mej lite ledigt och tillbringade några dagar på västkusten med familj och goda vänner. Tur då att man har en fin Erika som hoppar in i butiken! På hyllorna är det påfyllt med La mortaucienne och sockerpasta, webshoppen har också fått en uppdatering. Läsken finn nu i grape och citron på 1l med.
Imorgon är sista dagen att utnyttja sommarrabatten på 25% för valfri vara. Loppisen i Rödån har öppet 13-16, tror jag det är.

Vi har massor med vinbär, både svarta o röda. Så det kan bli lite självplock här,
25:- kg

Ses imorgon?
/Annett

söndag 22 juli 2012

Sommar sommar sommar!!

Det blev visst lite glest med blogginlägg det sista! Har varit inne och jobbat 5 v i sommar på mitt "riktiga" jobb =)
Tiden räcker inte till allt! Men här kommer en snabb bildkavalkad på lite nytt och lite påfyllt i butiken!

Ny tårtställning att hyra! 150:- / vecka! Stora fat!

påfyllt från Tala! Ny julienne peeler, skalare som strimlar frukt och grönt, perfekt till sommarsalladen! ..och så den fina vispskålen i retro-serien! (185:-)

Nytt print på stor-säljarna - melaminmugg! har inte hunnit in i webshopen än... Melaminskålarna med lock är tillbaka, fast i ny färguppsättning. Sen finns det 6-pack teskedar också, som visst inte kom med på nån bild.... Väntar på nytt från IB Laursen med, gilla oss på Facebook för att hålla koll på när det kommer in!

För er som har semester i regnet och passar på att städa lite, så kan vi avslöja att det blir trädgårdsloppis här nån gång i skiftet augusit/ september, ska spika ett datum så fort som möjligt! Så spara er tills dess och kom hit å sälj eller fynda =)
Nu hoppas vi få njuta av sol några dagar!
Må så gott!!

tisdag 17 juli 2012

Tårtställningar till uthyrning

Nu har vi fått hem en ny tårtställning från Wilton, till uthyrning. Tänkte passa på att lägga ut bilder på alla ställningar vi hyr ut. Att hyra kostar 150:- / vecka. + en depositoinsavg på 100:- som man får tillbaka när man lämnat ställningen. Vill man ha ställningen skickad står man själv för fraktkostnaden. Iblan har vi vissa av ställningarna för försäljning också, och de flesta kan vi beställa hem om det finns tid för det. Ring eller maila för att boka eller om du har frågor!
Tre fat i olika nivåer. Löstagbar plastdisk att ställa tårtan på. Tårtställning från Wilton.
Mer för cupcakes än tårtor... Metallfat från fantastiska Rice!
Tre-våningsfat, fantastiskt till bröllop! Här kompletterat med 2 friståendefat.
Våningsfatet i närbild. Tårtställning från Wilton.

Trevåningsfat med "svävande" effekt. Sett framifrån är armen som håller uppe tårtorna inte så synlig. Ren och snygg som ger tårtorna mycket uppmärksamhet! Tårtställning från Wilton.

torsdag 12 juli 2012

Tomater...

Förra torsdagen såg min och Alice kvällsmat ut så här!


Efter ett besök hos Söderlinds så frossade vi i tomater med serranoskinka, feta och gurka. Det kan ni också göra ikväll! Dom har öppet 16,30-18,30 Den gula grönsakskniven från Rice är prissänkt till 99:-

Idag fick vi in de stora mjuka sockerpärlorna i guld och silver....jättefina - och inga plomber krossade!
Välkomna 14-19

söndag 8 juli 2012

Sommarpickninick?


Idag kanske inte vädret inbjudet till det... Men det är många som är påväg ut med husvagn eller båt. Ville bara passa på att visa den underbara kylboxen från Rice! Vi har ju en del att fylla den med också! Det söta zinkbordet, från IB Laursen, går att skruva isär och tar liten plats, fiffigt att kunna flytta med sej bordet till skuggan och i vinter kommer jag ställa marchaller och mata fåglarna på mitt!
Välkomna!