fredag 29 juni 2012

25% på en valfri vara hela Juli!!

Alla rear! Vi vill ju inte vara sämre....
Fyndbordet i hallen fylls ju på året om och det finns mycket i butiken som vi alltid har hemma. Så i år rear vi genom att ge våra kunder 25% rabatt på valfri vara!

Erbjudandet gäller endast på ordinarie priser, 1 gång/person, under hela juli månad.

Välkomna!

tisdag 26 juni 2012

Pappers-sugrör!

Nu kom dom äntligen hem...våra sepecialbeställda sugrör. Jag ville ha 30 cm långa, så dom inte åker ner i flaskorna....

För er som inte sett dom innan så kan jag berätta att dom är i papper, men håller i vätska i flera timmar. Bra för miljön, då dom är nedbrytbara. Dom har synts lite överallt ett tag nu och är fina att använda som klubbpinnar eller till cakepops! Allt är ju lite roligare att äta från pinne =)
Det kommer säkert tips på fler användningsområden både här och på Kalasmammorna!
Igår hade jag ett gäng duktiga cupcakes-tillverkare som hade lite personal-mys i brygghuset, på kvällen. Hör av er om ni vill komma och testa spritsa eller göra dekorationer med sockerpasta!

Nu ska jag lägga ut sugrören på webshopen oxå!
Välkomna imorgon 14-19
/Annett

fredag 22 juni 2012

Glad midsommar!


På söndag har vi öppet som vanligt och är ni loppis-sugna så har dom öppet i Rödån 13-16. En söndagsutflykt kanske?

Hoppas ni får en underbar helg med goda tårtor och annat gott!

tisdag 19 juni 2012

Nya tyllar från Tala

...eller spritskit, som jag råkade kalla dom på Facebook, vilket gjorde alla roade som läste fel =) lite sprit-skit någon?




Setet inehåller iaf 3 riktigt användbara tyllar. En öppen och en stängd stjärntyll och en rund. Samt en nylonpåse, har inte testat den än så jag hoppas den är bra!
Perfekt att spritsa midsommartårtan med!
Behöver ni nåt kul att ta med till midsommarfirandets värdar? Eller nåt gott att blanda fördrinkar på? På torsdag öppnar vi 14 - 19, så titta förbi så fixar vi det!

Är ni lite stressade så här innan firadet så har vi ju öppet på söndag med, då kan man dessutom kombinera med en loppistur till Rödån!
Välkomna

fredag 15 juni 2012

Fjärilsmuffins!




Var tvungen att testa dom söta fjärilsformarna i silikon, från Rice, som kom in i veckan! Testade ett nytt recept, från Bakerella, och färgade smeten med lite Wilton pastafärg

Resultatet blev sött tycker jag! Kul med lite färg på dom, men jag vill testa att dekorera dom med lite glasyr också. Bilder och recept kommer på Kalasmammorna, när jag är färdig!

Idag är vi hemma så jag slängde upp en öppetskylt, välkommen in om du har vägarna förbi!

tisdag 12 juni 2012

Nytt från Rice igen!


Fick visst inte med några bilden på burkarna i förra inlägget... Här kommer var dom iaf! Ska se om jag hittar klämmor till burkarna i stan i em.

Vi kom hem från en liten västkust-tripp igår (hav+barndomsvän+familj=ny energi)Möttes av 2 lådor från Rice! Så det blev några timmar i butiken direkt =) Hann bara ta lite foton innan ljuset försvann och idag hade jag tänkt ta lite kort ute, men vädret är inte så inbjudande för att duka upp en picknick...

Det är en underbar kylbag! Med rem och handtag både på sidorna och uppe på locket. Dessutom finns det hjul så man kan dra den!
För ett tag sen hade vi de fyrkantiga brödkorgarna, nu kom det hem fina runda, i raffia. Fyll med härliga baguetter....endast 49:- st!!

Sen kom det en rejäl påfyllning av alla melaminmuggarna + 3 nya mönster med de populära hönorna =)
Melaminskålarna med lock har vi väntat länge på, men nu är dom här, lagom till husvagn/båt/utflyktstider.
Jättesöta fjärilsformar i silicon till den som vill göra små söta bakverk! En ligger redan i mitt kök...(resultat kommer i veckan på Kalasmammorna )
De som redan gillar slickepottarna från Rice kan utöka samlingen med den lilla trion spatel, slev o pensel! Jättebra till det sista i syltburken, liten sats frosting eller när man smält choklad.

Ska sätta mej i kväll och lägga in i webshop till alla shoppingsugna som inte kan komma hit på torsdag eller söndag!
Ha en skön dag

lördag 9 juni 2012

Lite burkar....

Nu finns det ett gäng gamla konserveringsburkar på hyllan i butiken! Vill man göra sylt så finns gummipackningar och klämmor på tex Ica Maxi. Själv har jag ett gäng inne hos oss till grötpulver, havregryn, pasta osv. Allt blir lite finare med en glasburk!

Sen har jag tagit hem lite fin tejp också, som jag kom på var fin att dekorera burkarna med. Köp en färdig, eller en tejprulle och dekorera själv!
Burkar 20-25:- och tejpen kostar 25:-
Imorgon träffar ni Erika i affären, jag är iväg på liten inspirations-tripp med familjen.

Trevlig helg!

torsdag 7 juni 2012

Nu öppnar vi 14 på torsdagar igen!


Kom på att jag inte skrivit detta här på bloggen.... Men vi tänkte att nu när det är sommar kan vi öppna lite tidigare på torsdagar igen. Sen är det många som hör av sej och vill komma andra tider, det tycker vi är kul och bra! Vi öppnar gärna lite extra, när det passar er =)

Fick ett mail om leverans påväg....vi har beställt hem jättefina pappers-sugrör i massa färger! Prickiga, randiga och med hjärtan! De är hur söta som helst, biologiskt nedbrytbara och väldigt festliga! Snubblade över en såå fin blogg där det var kalas med goda La Mourtacienne- flaskor och fina sugrör...kika HÄR Hamnade snabbt bland mina blogg-favoriter...
Sugrören vi får hem kommer vara 30 cm, så de passar i de små lemonad-flaskorna och vill man ha dom i glas eller små cake-pops klipper man dom bara till hälften =)
Längtar....

Men nu ska jag ut och fixa lite i butiken, ta lite kort och förhoppningsvis få in lite mer i webshopen.
Välkomna!

söndag 3 juni 2012

Massa nytt!!!

Risk för att det blir världens längsta blogginlägg.... Jag har slarvat med inläggen den senaste veckan. Men jag lägger in lite bilder istället.
Det har kommit in massa nytt i butiken, jag visar lite nu och lite mer senare, ska försöka få in allt i webshopen så fort som möjligt!


Gick loss på plåtskyltar när jag beställde =) Sen fanns det så fina hyllor också... En stor fin brödburk i plåt som vi väntat länge på, och kaffefilterhållare som många har frågat efter! Sen kunde jag inte låta bli att ta hem lite franska tvålar från IB Laursen... Men måste ju tvätta händerna i köket med!

I torsdags hade vi ett gäng glada förskollärare här som spritsade cupcakes och dekorerade för glatta livet! Resultaten ser ni här:

Nu finns det en skylt vid vägen, så man inte missar infarten hit! Den står på en gammal mjölkvagn mellan infarterna, i höjd med huset.
Välkomna in o kika på allt nytt!!