torsdag 24 maj 2012

Bokbytardag imorgon!


Hoppas det hunnit sprida sej ordentligt att vi ordnar bokbytar dag här imorgon eftermiddag! Vi håller oss till köksböcker, även om det inte gör så mycket om det slinker in nån liten annan bra bok också!

Jag tänkte det skulle kunna gå till så här:
Hittar man nån att byta med direkt så gör man givetvis det, men om man har hängt här en stund och ingen dyker upp just då, så kan man skriva sitt namn på en lapp och lägga i boken! Sen får den ligga i brygghuset senast till söndag och om det då kommer nån som vill byta till sej den boken så tar man bara lappen och lägger i den man lämnar istället! Fiffigt va?

Det innebär att det faktiskt kan komma nån mer och flytta lappen till en ny bok, innan den som lämnade första boken kommer tillbaka! Spännande, hoppas det blir många byten... Vi fortsätter på söndag, för er som vill fira morsdag lite här eller helt enkelt inte firar alls!
Finfina presenter har vi iaf och öppet både idag och imorgon. Så här såg föresten jag ut i Jönköping Nu idag...

Välkomna ut o njut av blommande äppelträd!
14-19 idag och 14-20 fredag
12-17 söndagar!

lördag 19 maj 2012

Cupcake tillverkning!

Imorgon får ni en ny chans att spritsa o dekorera er egen minicupcake i butiken! Det här gänget hade mysigt i tordags medan det regnade o blåste ute. Det finns en hel del fin rea på bordet ute vid trappen oxå! Passa på att ta en sväng till Rödån när ni ändå är ute och åker imorgon. Det är loppis där mellan 13-16.

Välkomna hit imorgon 12-17

onsdag 16 maj 2012

Grannarna...

kom över i lördags. Passade på att testa la Mortaucienne med lite spets! Som jag trodde var Citron fantastisk till lite vodka och grapen (pamplemousse) spetsade jag med gin.... Väldigt gott. När jag har lite mer tid ska jag se om jag får ihop nåt mer avancerat cocktail-recept!


På torsdag är det söndag för oss så skafferiet har öppet 12-17, välkomna!

måndag 14 maj 2012

Ni måste komma ihåg att tävla!!


Har ju helt glömt bort att påminna här på bloggen....bara skrivit på facebook, att vi har en tävling ihop med Bakspecialisten
Ni kan vinna den snygga retromåttet från Tala (för tillfället slut i butik!)
Tävlingen avslutas imorgon, så gå in direkt via länken ovan!

Öppet 12-19 på torsdag och 12-17¨på söndag!
Välkomna!

lördag 12 maj 2012

Lite fint väder....

fick vi äntligen ikväll!

Efter allt regnande var det efterlängtat. Fast regnet var också efterlängtat eftersom min pollenallergi har gjort de senaste veckorna lite tunga. Får skylla mitt dåliga bloggande på det!
Håller på att planera inför sommaren i butiken och framtida inköp. Ibland är det kul att förändra sortimentet lite, så under sommaren kommer det rensas ut lite, för att få plats med nytt. Men vi börjar redan i kristihimmelsfärd, med en vår-rea. Vi har öppet 12-17 både torsdagen och söndagen och det kommer finnas möjlighet att spritsa och dekorera cup-cakes!
Det bakas en massa tårtor här också, fler inlägg om dom kommer på www.kalasmammorna.blogspot.com
Men här är ett litet smakprov!

Jag har bakat tårtbottnar i rosti-ringarna från Tala, så det blir som små bakelser! Sen testade jag lite tyllar och triangeln från det nya spritssetet...upptäckte att övning ger färdighet och att det är tur att bloggen inte är i 3D, utan allt kan ha en baksida!
/Annett

torsdag 3 maj 2012

Visselkittlar från Riess!

Nu kom det hem en stor låda med kittlar i emalj som förhoppningsvis räcker ett tag =) Hur fina som helst och de som har haft sin ett tag vet hur bra dom är!
Rice skickade en låda med fler melaminmuggar också, så passa på att fyll på till sommarstuga eller husvagn. Rosa flamingo och helt vita är nya färger! Jag har även lyckats göra om webshopsadressen till www.ditskafferi.com !! Så nu är det lite lättare att hitta dit. Kittlarna läggs in där under helgen. Imorgon , lördag,ska jag ha lite extraöppet igen, så välkomna mellan 13-16!