söndag 25 september 2011

Tack för idag!

Vi har haft en jättefin dag här i Källebäcken! Tack alla som gjorde att loppisen blev välfylld och välbesökt. Det blir fler bordsloppisar framöver, men jag tror vi får vänta till våren för det är lite kyligt uppe på rännet framöver...

Igår hade vi en lyckad dag på Hotell Mullsjö och många vågade sej fram för att prova göra cupcakes och testa sockerpastan.


Nu vilar vi oss i veckan, packar upp nya varor och skriver frågor till söndagens tipspromenad! Vi hoppas på lika härligt väder då.

/Annett

fredag 23 september 2011

Allt fixat!

Nu är det mesta fixat inför helgens aktiviteter!
Imorgon tar vi med massa kul bakattiraljer och besöker Hotell Mullsjö´s skördefest. Den pågår mellan 11-16. Det ska bli jätteskoj, och förhoppningsvis bra väder!
Inför söndagen är alla 14 bord uppbokade så det kommer finnas mycket grejer på vår första loppis!
Inne i butiken är det uppladdat med fika! Tänk på att både vi och loppisen endast tar kontanter!
Vi ses!

onsdag 21 september 2011

Ojojoj, så fint!

Nu är det välfyllt i hyllorna igen!


Söta Erica har varit här idag och hjälpt mej packa upp en hel pall från IB Laursen... Påfyllt av favoriter och en del nytt. Nu hoppas vi bara att alla som kommer och vill fynda på loppisen på söndag, vill fynda med sej lite fina köksprylar också!
Det finns 1 bord kvar om det är någon som vill bli av med lite grejer hemma....

Ska åka en sväng nu i slutet av veckan och hämta vårt nya fika-sortiment. Det blir goda knäckebröd från Knäck o Bräck i Falköping. ( www.knackobrack.se )Till det ost, smör och finfina marmelader från Stockuts i Tidaholm. ( www.stockuts.se ) Jättegoda, närproducerade produkter med hög kvalitet som vi även kommer att sälja i butiken.



Välkomna i helgen!

söndag 18 september 2011

Lite havsluft!

Familjen har varit på en tur till Grebbestad/Lysekil/Tjörn. Det var härligt med lite sol och havsluft! I veckan var det julafton när första paketet från Formex dök upp. Finfina muffinsformar, bakformar och servetter från Vestli house lyser nu i hyllorna!


I veckan väntas nya ugnsformar och en laddning från IB Laursen, så det kommer vara riktigt fullt i butiken nästa helg när vi har stor loppis! Det finns plats för 4 bord till om det är någon mer som vill boka in sej!

På lördag står vi med ett bord på Hotell Mullsjö´s skördefest. Man får testa att spritsa cupcakes, dekorera och prova utstickare till sugarpasten. Strössel, muffinsformar och mycket annat finns att köpa!

Nu är det dax att ta tag i butiken och göra iordning äpplepåsar om det är någon som vill köpa äpplen för att baka den här regniga dagen!
Välkomna!

tisdag 6 september 2011

Bordsloppis den 25e!

Söndagen den 25e september har vi loppis på logen i Källebäckens lanthandel. Öppettiderna är samma som för butiken 12-17. Vi har 16 platser så det kommer finnas mycket att fynda.
Du är välkommen att boka bord och sälja det du vill bli av med i förråden! Det finns 2 storlekar på bord. De stora platserna är ca 2x1 m på långbord och kostar 100:-
Sen finns det mindre bord som är 60x120 cm som kostar 70:-

Vi bjuder på kaffe till alla som hyr bord och glass och fika finns att köpa till!
Bordshyra betalas vid ankomst.Ring eller maila om ni har frågor eller vill boka/avboka bord. 0731 574055
annett_ahlstrom@yahoo.se

Sprid gärna detta till kollegor, släkt och vänner. Vill ni ha en lapp att sätta upp på jobbet så mailar jag gärna en till dej.
Vi ser fram emot en rolig dag!

Mina godingar hjälper också till denna dag!

fredag 2 september 2011

Inspirerad och taggad!

Åh vad mycket roliga saker vi tittade på i Stockholm i tordags! Det kommer att ramla in massa kul under hösten....dags att börja skriva önskelistan.
Men först måste jag ju berätta att vi kommer att finnas med på två evenemang under september. Redan nästa helg står vi på Spinnet i Habo (lördagen) med ett bord fullt av saker till bakning och dekorationer. Bl a har vi med oss massa roligt nytt strössel, oblatströssel i olika färger och smak. Kommer hem i början på veckan så jag har inte hunnit testa det än! På söndagen har vi öppet här som vanligt så då får man ta en sväng in när man är påväg till Nystedts husky eller Carléns fisk!

Den 24e september är det dax igen! Då tar vi tårtor, cupcakes och tillbehör med oss till Hotel Mullsjö på deras skördefest! Mer info kommer! Dagen efter har vi Loppis på logen här i Källebäcken. Utförlig information om den och hur man bokar bord kommer i nästa inlägg.

Jag har inga bilder på det nyinkomna från Rice, men det finns nu rosa ugnsformar i mellanstorlek och de små jadegröna! Sen har det kommit en jättefin kanna i melamin som passar muggarna och en vispskål! Nya slickepottar i alla färger och lite annat...

Till sist några bilder från vad som kommer snart.... Roliga muffinsformar och bakformar i papper från Vestli House!


Glöm inte att skriva upp er på utlottningen av en kanna, som vi startade förra veckan. Förra veckan bjöd vi på äpplepaj i butiken, det blir en repris på det imorgon!

Välkomna!