fredag 25 mars 2011

Nytt från IB Laursen i skafferiet!

Igår hade vi julafton igen och slet upp en massa härliga kartonger från IB Laursen. Har inte haft tid att ta kort än, men en massa fina kannor, glasburkar, flaskor och vispskålar bl a står nu på hyllorna!Veckan som kommer hoppas jag få varorna från Rice, jag vet att det är många som väntar på ugnsformar...
Imorgon ska jag iväg och hämta lite mer grejer och gå på auktion som jag tycker är väldigt skoj. Hör av er om ni undrar över något, annars ses vi på söndag?
Välkommen!

söndag 20 mars 2011

Söndag igen!



Strålande sol!!!! Idag finns det bredbar choklad igen, att smaka på! Alice var väldigt nöjd med gårdagens födelsdagstårta - Pingu. Det var inte så svårt att modellera i sugarpasten och vill man ha lite hjälp kan man kika på http://imaginativeicing.co.uk/models/

Nu ska skyltarna ut och det sista fixas, lite cupcakes får vi nog göra med....
Välkomna!

torsdag 17 mars 2011

Nu får det bli ordning på bloggandet!


Väl medveten om att jag är dålig på att göra inläg för tillfället! Men det ska bli bättring... Har haft 2-års kalas här i veckan och i söndags hade vi en fantastisk välbesökt dag! Jätteroligt att så många har hittat till oss. I veckan har vi fått in lite nya varor från Madleys och den fantastiska bredbara chokladen från Zebeda. Fyra nya spännande teer finns det med. En utförligare presentation av dom kommer!

Vi fortsätter att sälja ut vår sugarpaste i helgen. Till 2-årskalaset skulle jag ge mej på en Hello-Kittytårta till Alice. Hon var nog nöjd, men bildbeviset lämnar en del övrigt att önska =)
Alla ni som blev nervösa nu så kan jag meddela att själva täckningen av tårtan och utkavling är inga problem. Det är mer min egen "design" jag är missnöjd med! Men övning ger färdighet, på lördag är sista kalaset!

Om ni planerar en tripp till oss på söndag så måste jag bara påminna att vi inte tar kort ännu!
Hjärtligt välkomna!

söndag 6 mars 2011

Vad händer i Skafferiet idag?





Jo, det är strålande väder för en promenad, goda kakor på disken, sommarens saft att släcka törsten med och massa nytt i hyllorna!
Välkomna ut till Källebäcken idag!