söndag 27 februari 2011

3 månader!



Kom på i morses att vi faktiskt firar 3 månader i Skafferiet idag! Tiden går fort när man har roligt. Som tur var hade jag gjort tårta till idag, så kom in och ta en bit om ni har vägarna förbi!
Testade de nya stora muffinsformarna från Rice igår också, de pryder nu muffinsträdet tills nån kommer och sätter tänderna i dom! Om det nu skulle komma in nån som inte gillar tårta och muffins (!) så finns det små goda mint macarons också....
Välkomna!

fredag 25 februari 2011

Lat bloggerska...



.....eller bara ont om tid! Förra helgen gick åt till att baka inför söndagen så nu tänkte jag att det är bäst att skriva lite innan jag börjar med något annat! Jag gjorde fantastiska amerikanska chokladmuffins förra lördagen, som jag nog måste göra igen! Sen är jag lite sugen på att exprimentera med receptet! Receptet har jag fått från www.tartspecialisten.se en tjej som är jätteduktig och som man kan få mycket inspiration från.
Igår började en stor ommöblering i butiken! Det har kommit in nya saker från Rice och det var dags att flytta om lite för att få plats. Vi får se vad som hamnar på disken imorgon! Bilderna är från förra helgen, sött rosa 2-våningsfat från Lisbeth Dahl och de nya glasskålarna/ljuslyktorna sm matchar den lilla glaskupan!
Välkomna imorgon 12-17!

söndag 13 februari 2011

Strålande sol!!!




Underbart väder för en utflykt till Källebäcken! Finns fina promenadvägar ner mot sjön... Ta lite romantik idag också! Dessutom har vi fått hem varor från Lisbeth Dahl. Jättefina uppläggningsfat och fina kakburkar. Köpekakorna smakar ännu bättre i en fin burk... Nu finns även det fina tallriksstället i grått också.
En god citronsockerkaka med svartvinbärssaft finns för dem som är sugna!
Välkomna in!

lördag 5 februari 2011

Tid....


som inte räcker till har jag gott om! Sitter i Kungsbacka och funderar vad jag ska bjuda på i Skafferiet imorgon.... Hade velat baka små minisemlor man kunnat tugga i sej i en mumsbit.... Men vi kommer inte hem förrän ikväll så det får bli en annan gång! Nåt gott tips till Alla hjärtans dag får det bli iaf. Den rosa fina visp-skålen har kommit in från IB Laursen och är en fin present till nån man tycker om!
Hjärtligt välkomna imorgon!