fredag 31 december 2010

Nytt år!

Gott nytt år till er alla! Det har varit ett kort år för Ditt Skafferi, men vi tycker att det har varit en helt fantastisk start för oss! Nu har vi många nyårslöften om fler blogginlägg, bättre bilder och roliga överraskningar i butiken!

På söndag har vi öppet som vanligt om ni är lite shoppingsugna så här efter helgerna. Vi bjuder även på varm choklad från Zebeda när ni kommer in från kylan!

Varmt välkomna och Gott Nytt År!!!

söndag 19 december 2010

Snön vräker ner!

Men inne brinner ljusen och vägen hit är fullt framkomlig! Så välkommen att hitta de sista julklapparna och köp hem det lilla extra till julkakan eller nyårsdesserten!

söndag 12 december 2010

Never fail fudge...


Det är många som har besökt oss i helgen, jätteroligt! De som kom idag fick även smaka en fantastisk fudge och ville gärna ha receptet! Så här är länken till bloggen jag hittade den på! http://www.littledessert.se/2010/09/07/never-fail-fudge/#comment-1099 Underbara!

Nästa söndag fixar vi de sista julklapparna åt er!
Välkomna!

fredag 10 december 2010

Extraöppet imorgon!

Välkomna imorgon!
Vi har extraöppet mellan 11-17. Skulle lagt ut lite nya roliga bilder, men har varit och hämtat nya varor i em - riktigt fina glaskupor bl a..... Får se vad vi hinner med imorgon!
Välkomna!

fredag 3 december 2010

Choklad och te!....och jättefina granar!



Äntligen har jag varit ute och packat upp teerna och chokladen! Visst ser det gott ut? Båda teerna är gröna, (det svarta är restat...)Ett Julte, med kanel och apelsin och det andra heter Lyxkyss och smakar champagne och har hela bitar med jordgubb i! Något för nyårsaftons morgon kanske? Båda doftar fantastiskt och smakar givetvis därefter.

De som besöker oss i helgen får provsmaka en mörk bredbar choklad från Belgiska NewTree, underbar - och nyttig! Läs mer på http://www.zebeda.se/shop/viewArticleGroupContent.asp?groupId=59 om du är nyfiken.
Missa inte heller de underbara drickchokladprodukterna från spanska Blanxard
http://www.zebeda.se/shop/viewArticleGroupContent.asp?groupId=55
Värm mjölk stoppa i en pinne, bryt en bit eller rör ner pulver, bara att välja!
Dessutom har vi fått hem choklad till bakning och dekoration.

I helgen startar julgransförsäljningen också! Ska se om jag kan få nån bild ut på dom imorgon!

Välkomna!